Washi tape, my love

Washi tape, my love

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Τι είναι το Washi Tape;

Το Washi είναι παραδοσιακό Ιαπωνικό χαρτί (和紙), το οποίο φτιάχνεται από ίνες τοπικών θάμνων και δέντρων επεξεργασμένες στο χέρι με παραδοσιακό τρόπο. Το χαρτί αυτό είναι πιο ανθεκτικό από το απλό χαρτί, και χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές τέχνες όπως π.χ. το Origami.

Με βάση αυτό λοιπόν, καταλαβαίνετε πως το Washi tape είναι ουσιαστικά Ιαπωνική χαρτοταινία, αλλά με ιδιαίτερη ποιότητα. Είναι διαθέσιμη σε πολύχρωμα και μοναδικά σχέδια και αποτελούν μια καλή επιλογή για χειροτεχνίες σαν το scrapbooking και το journaling.

Okay, αλλά γιατί να αγαπήσεις το Washi Tape;

♻️Είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά ανανεώσιμο υλικό και είναι βιοδιασπώμενο, επομένως πολύ φιλικό για το περιβάλλον.

✂️No need για ψαλίδι, μπορεί πολύ εύκολα να σκιστεί με το χέρι! Υπάρχει κάποι@ εκεί έξω που δεν καταλήγει να εκνευρίζεται που προσπαθεί να κόψει την ταινία με… τα δόντια;

💦🔥 Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη θερμότητα, ιδανικό για σας που θα ρίξετε καφέ στο journal σας (δεν κρίνουμε, είμαστε αυτοί οι άνθρωποι 😉). Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να το ξεκολλήσετε και να το κολλήσετε ξανά εύκολα!

Ωραία αυτά, αλλά που θα το χρησιμοποιήσω;

1. Σε συσκευασίες δώρου. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό και μοναδικό περιτύλιγμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Credit εικόνας

2. Σε Scrapbooks, Journals, Planners.

Μπορείτε να κολλήσετε φωτογραφίες, να δημιουργήσετε πλαίσια ή να τις χρησιμοποιήσετε ως επικεφαλίδες. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε περιγράμματα γύρω από τη σελίδα ή να δημιουργήσετε καρτέλες στις άκρες.


Credit εικόνας

3. Σε ευχετήριες κάρτες
Μια custom κάρτα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε, αλλά και θα εκτιμηθεί πολύ από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με ένα απλο κομμάτι άσπρο χαρτόνι, ένα-δύο μαρκαδόρους και λίγο Washi Tape μπορείτε να κάνετε θαύματα.


Credit εικόνας

4. Για δημιουργία ετικετών 
Αν ψάχνετε ένα πολύ γρήγορο τρόπο να οργανώσετε τα καλώδια σας, το Washi Tape είναι η λύση. Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε αυτή τη χρήση! Μπορείτε να φτιάξετε ετικέτες για το οτιδήποτε, για παράδειγμα τα μπαχαρικά σας, ή τα δοχεία που αποθηκεύετε τα τρόφιμα, οι επιλογές είναι ατελείωτες.


Credit εικόνας

5. Για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.
Είτε το χρησιμοποιήσετε για να κορνιζάρετε τέχνη στους τοίχους σας, είτε για να φτιάξετε ένα εικονικό κεφαλάρι για το κρεβάτι σας, σας το υπόσχομαι πως δεν θα το μετανιώσετε. Προσωπικά έχω κάνει upscale μια απλή μονόχρωμη συρταριέρα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό για τον ελάχιστο χρόνο και το χαμηλό κόστος που ξόδεψα.


Credit εικόνας


Διάλεξα πέντε από τις επιλογές που δίνει το Washi Tape για δημιουργικές και διασκεδαστικές χειροτεχνίες, αλλά με λίγη έμπνευση και μια μικρή έρευνα θα βρείτε σίγουρα πολλές περισσότερες.

Το Washi Tape είναι ένας όμορφος, εκφραστικός και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά χρωμάτων στα δώρα, τις  κάρτες σας, ή απλά για να ζωντανέψετε το γραφείο και το σπίτι σας.

Φυσικά, έχουμε πολλά υπέροχα, προσιτά Washi Tape στο Millimetre. Μην ξεχάσετε να ποστάρετε τις δημιουργίες σας με Washi Tape στα Social Media μας!

Σχολιάστε

Τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν προτού δημοσιευτούν

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.