9 πράγματα που λένε οι stationery addicts στον εαυτό τους

9 πράγματα που λένε οι stationery addicts στον εαυτό τους

Ονομάζομαι Διονυσία και λατρεύω να αγοράζω προϊόντα γραφικής ύλης. Για την ακρίβεια….πέρασαν τρεις μέρες από την τελευταία stationery αγορά μου😊

Έχοντας αποδεχθεί τον «εθισμό» μου αυτό κάνω συχνά κάποιες σκέψεις με τις οποίες πιστεύω θα ταυτιστείτε εάν είστε κι εσείς stationery addicts!

  1. “Ποτέ ένα ακόμη σημειωματάριο, μία ακόμη ατζέντα, ένα ακόμη ημερολόγιο δεν είναι αρκετό.”

Λατρεύω τα σημειωματάρια! Με βοηθούν να οργανώνω την κάθε μέρα και μου αρέσει να τα διαχωρίζω. Χρησιμοποιώ ένα για το γραφείο, ένα για τις καθημερινές μου δραστηριότητες και ένα για τα γενέθλια/ γιορτές των αγαπημένων μου προσώπων έτσι ώστε να μην τους ξεχνάω ποτέ. Ναι ναι είμαι ο άνθρωπος με τα «άπειρα» σημειωματάρια! Κάθε φορά που θα εντοπίσω ένα όμορφο σημειωματάριο, δεν έχει σημασία πόσα έχω, πάντα θα λέω στον εαυτό μου πως χρειάζομαι ακόμη ένα!

  1. “Αυτό το στυλό είναι το καλύτερο που είχα ποτέ γι αυτό πρέπει να το έχω σε όλα τα χρώματα.”

Ένα στυλό είναι πάντα αναγκαίο και αγαπώ τα στυλό που γράφουν ωραία. Εάν βρω ένα στυλό που μου αρέσει και με βολεύει θα το αγοράσω σε όλα τα χρώματα.

  1. “Οι αγορές γραφικής ύλης είναι αναγκαίες μόνο όταν πηγαίνεις σχολείο.”

Αγοράζω προϊόντα γραφικής ύλης πολύ συχνά. Σχεδόν πάντα τα σουβενίρ από τα ταξίδια μου είναι προϊόντα γραφικής ύλης. Θυμάμαι ότι τα ψώνια για την επιστροφή στο σχολείο ήταν από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Τώρα μπορώ να αγοράζω γραφική ύλη σε κάθε ευκαιρία χωρίς να χρειάζεται να πείσω τη μαμά μου ότι χρειάζομαι στυλό σε όλα τα χρώματα!

  1. “Κανένα on line ημερολόγιο δε θα αντικαταστήσει το ημερολόγιο μου.”

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά νομίζω ποτέ δε θα μπορούσα να αντικαταστήσω το ημερήσιο planner μου με μία αντίστοιχη ηλεκτρονική εφαρμογή. Παρόλα τα επιχειρήματα φίλων και συναδέλφων για τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού ημερολογίου δεν μπορώ να αποχωριστώ την αίσθηση του να ξεκινάς τη μέρα σου ανοίγοντας το ημερολόγιο σου με μία ζεστή κούπα καφέ😊

  1. “Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το στυλό μου…” (λέω ανοίγοντας τη δεύτερη κασετίνα με τα αδιάφορα στυλό που έχω για να δίνω εάν μου ζητήσει κάποιος)

Δεν έχω απολύτως κανένα θέμα να μοιράζομαι (όχι όλα) τα είδη γραφικής μου ύλης με άλλους😊

  1. “Το να αφιερώνεις χρόνο διαλέγοντας γραφική ύλη που θα βελτιώσει την καθημερινότητα σου είναι επένδυση.”

Οι αγορές μας δε θα πρέπει να είναι βιαστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές προϊόντων γραφικής ύλης. Είναι σημαντικό να επιλέγει κανείς να αγοράζει πράγματα που χρειάζεται και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του.

  1. “Ένα μικρό σημειωματάριο για λίστες είναι απαραίτητο.”

Οι λίστες είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς για να οργανώσει την καθημερινότητα του. Βοηθούν να μην ξεχνάς τι χρειάζεσαι και να αποφεύγεις τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

  1. “Δεν είναι τα γενέθλια κάποιου αλλά θα αγοράσω αυτό το σετ με κορδέλες, υλικά συσκευασίας και ευχετήριες κάρτες.”

Πιστεύω είναι καλύτερο να είσαι πάντα προετοιμασμένος. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν μπορώ ανά πάσα στιγμή να φτιάξω μία όμορφη συσκευασία για να κάνω ένα δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

  1. “Είναι εντάξει να είσαι stationery addict.”

Γιατί απλά είναι😊

Σχολιάστε

Τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν προτού δημοσιευτούν

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.